CO2RE INTIMA E ИНОВАТИВНА ПРОФЕСИОНАЛНА НЕХИРУРГИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ, КОЯТО ИЗПОЛЗВА ЛАЗЕРНА ЕНЕРГИЯ ЗА ТРЕТИРАНЕ НА СИМПТОМИТЕ НА ДИСКОМФОРТ В РЕЗУЛТАТ НА ВАГИНАЛНИТЕ ПРОМЕНИ ПРИ ЖЕНИТЕ. ЛАЗЕРНАТА ТЕХНОЛОГИЯ ДОСТАВЯ КОНТРОЛИРАН ИМПУЛС ДО ВАГИНАЛНАТА ТЪКАН НАПЪЛНО БЕЗБОЛЕЗНЕНО, КОЕТО ПОВИШАВА СИНТЕЗА НА КОЛАГЕН И РЕМОДЕЛИРА ВАГИНАЛНИТЕ ВЛАКНА НА СЪЕДИНИТЕЛНАТА ТЪКАН БЕЗ ДА СЕ УВРЕЖДАТ ОКОЛНИТЕ ТЪКАНИ. ТОВА УКРЕПВАНЕ НА ОПОРАТА НА ПИКОЧНИЯ МЕХУР ПРЕДОТВРАТЯВА СПОНТАННОТО ИЗТИЧАНЕ НА УРИНА. В РЕЗУЛТАТ НА ЛЕЧЕНИЕТО СЕ УВЕЛИЧАВА ДЕБЕЛИНАТА НА ЕПИТЕЛА НА ТРЕТИРАНАТА ЗОНА, ТЕКСТУРАТА И ЕЛАСТИЧНОСТТА Й СЕ ПОДОБРЯВАТ, АКТИВИРА СЕ КРЪВООБРАЩЕНИЕТО. ПОДОБРЯВА СЕ ТРЕТИРАНАТА ЗОНА, ТЕКСТУРАТА, ЕЛАСТИЧНОСТТА, ОВЛАЖНЯВАНЕТО И ЧУВСТВИТЕЛНОСТТА.

ЛАЗЕРНО ВАГИНАЛНО ПОДМЛАДЯВАНЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕФЕКТИВЕН МЕТОД ЗА ПОДОБРЯВАНЕ МУСКУЛНИЯ ТОНУС, СИЛА И КОНТРОЛ НА ВАГИНАЛНИТЕ МУСКУЛИ. ПРОЦЕДУРАТА ЗАВЪРШВА С ВУЛВАРНО И АНАЛНО ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗОНАТА.

Процедурата е подходяща при:

УРИНАРНА ИНКОНТИНЕНЦИЯ

ВАГИНАЛНО ПОДМЛАДЯВАНЕ

Подобряване на сексуалното удоволствие

Слаба мускулатура на тазовото дъно

Неврологична дисфункция на долните пикочни пътища

След бременност

След раждане

По време на менопауза

Възрастови изменения на вулво-вагиналната зона

Намаляване на размера на вътрешната и външна част на вагината

Проблем с овлажняването

Потъмняване на интимната и перианална зона

Нов стандарт за интимното самочувствие при жените

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

30 МИНУТИ

ЦЕЛ

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВАГИНАЛНА ТЪКАН

СЕЗОН

ЦЕЛОГОДИШНО

БРОЙ ПРОЦЕДУРИ

3 ПРОЦЕДУРИ ПРЕЗ 45 ДЕНА

УСЕЩАНЕ

БЕЗБОЛЕЗНЕНО ЗАТОПЛЯНЕ

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

5/7 ДНИ СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА

Естетични центрове НИРВАНА работи с Фракционен лазер CO2RE

CO2RE е медицинска лазерна платформа, която предлага доказани решения за най-популярните кожни проблеми. CO2RE® е последно поколение фракционирана терапия с въгледвуокисен лазер за подмладяване на кожата. Лазерът CO2RE се използва за изглаждане текстурата на кожата, елиминирането на слънчевите пигментации и следите на времето, редуциране на бръчките и фините линии, премахване на белезите от акне.

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА?

Преди назначаване на процедурата трябва да се направят изследвания на цитонамазка и микробиологично изследване на влагалищния секрет. С амбулаторния лист се запазва час за консултация с лекар и се планира изпълнението на процедурата.

Вагинално подмладяване и лечение на вагинална атрофия, стрес уринарна инконтиненция

CO2RE Intima Лазерно вагинално подмладяване е безопасно и ефективно лечение на вагинални изменения, което стимулират производството на колаген.

По време на процедурата се усеща затопляне във вътрешността на вагиналния канал. Усещането е безболезнено за повечето жени. До 30 дни след процедурата регенерацията на нова тъкан във вагиналната стена се укрепва, става по-силна, по-стегната структура, защитната лигавица възстановява обема, хидратацията и еластичността си.

Вулварно и анално избелване

Различни фактори като стареене, бременност, раждане, хормонален дисбаланс вследствие на менопауза, генетично предразположение и други могат да повлияят цвета и състоянието на кожата на Вашите интимни зони и да доведат до тяхното свръх пигментиране (потъмняване).

Избелването на вулвата с последно поколение СО2Re Intima лазер е напълно безопасна нехирургична,  миниинвазивна лазерна терапия, при която чрез стимулиране синтеза на колаген се подобрява текстурата, еластичността и цвета на кожата. Цели се изсветляване цвета на вулвата, срамните устни и перианалната зона от тъмно до светло розово. Светлината от лазера се поглъща от меланина, трансформира се в топлина, която го разрушава и по този начин кожата изсветлява. Има видим резултат още след първата процедура. Нанася се локална анестезия, за да се намали чувството за дискомфорт.

Процедурата е с продължителност около 30 минути. След нея може да продължите нормалните си ежедневни задължения. Единствено се ограничава физически натоварвания и полов контакт за период от 1 седмица.

След процедурата се използва хидратиращ и антибактериален крем.

Лазерната терапия с CO2RE Intima цели по-добро овлажняване, влагалищно стягане и еластичност, намаляване на неволното изпускане на урина, подобрена сетивност и оргазми, изсветляване на интимната зона, повишено либидо и самоувереност.

Подобрение се усеща още след първата процедура. Препоръчително е да се планират 3 процедури през 30-45 дена, за оптимални резултати.

Лазерната терапия на стрес инконтиненцията следва утвърден протокол, според който трябва да се направи курс от три процедури (през 3-4 седмици) и четвърта в края на първата година.

По време на консултация с лекар се изготвя индивидуален проток за работа с всеки кандидат. Резултатите при всеки са индивидуални.

 • Остра вагинална инфекция;
 • Бременност;
 • Менструация;
 • Неконтролиран диабет;
 • Активна херпес симплекс инфекция;
 • Хронично кортикостероидно лечение;
 • Прием на медикаменти с фотосенсибилен ефект;
 • Заболявания на съединителната тъкан – колагенози;
 • Остра активна инфекция в подлежащата на третиране област;
 • Колагенози;
 • Хронично кортикостероидно лечение;
 • Прием на медикаменти с фотосенсибилен ефект;
Запази си час! Купи онлайн