test planner – BODY

ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ

Естетични центрове Нирвана предлагат голямо разнообразие от естетични процедури за лице, които подобряват състоянието и вида на кожата. За да улесним Вашият избор за правилно планиране на процедури при нас, Ви предлагаме наръчник, който Ви запознава с подходящият избор услуги за конкретни проблеми по кожата.
Консултацията на място е препоръчителна, както и персонализиран план за лечение, който се изготвя от наши специалисти.

Намаляване на обиколките

Намаляване на обиколките

Коремен пояс, ханш, бедра

В помощ на Вашия режим за отслабване са апаратните процедурите за тяло, някои от които особено задължителни за прилагане по време на процеса! Процедурите за намаляване на обиколките съчетават дренаж на мастните клетки, тяхното окончателно елиминиране от зоната, както и активиране стягането на отпуснатата кожа, нещо което е неизбежно по време на отслабване. Процедурите спомагат за засилване и подобряване метаболизма в тъканта, активиране на здрав колаген и еластин, премахване на мастни депа, които дори и при отслабване остават обемни.

КРИОЛИПОЛИЗА

VENUS LEGACY

test planner
Премахване на мастни депа

Премахване на мастни депа

корем, паласки, брич, вътрешни бедра, колена

Мастните депа по тялото са генетично унаследени, най-често изразени в зоната на корем, паласки, брич, вътрешни бедра, колена. Мастните депа не се повлияват от спорт или диети и винаги остават като естетичен дискомфорт по тялото. Неинвазивен метод за локално отстраняване на мастни клетки чрез изстудяване доказано във времето премахва излишните мастни натрупвания в обработваната зона.

КРИОЛИПОЛИЗА

test planner
Отпусната кожа

Отпусната кожа

Ръце, корем, паласки, вътрешни бедра, колена

Увисналата кожа е може би един от най-неприятните и трудни за преодоляване проблеми, с които можем да се сблъскаме по пътя си към мечтаното тяло. Тук на помощ е единствено технологията, която стимулира производството на колаген и укрепва еластиновите нишки.

VENUS LEGACY

test planner
Целулит

Целулит

Бедра, ханш

Целулитът е заболяване на съединителната тъкан. Влошеното състояние на кожата е външно проявление на по-сериозни промени, намиращи се под нея, в резултат от нарушено кръвообращение и уголемяване на мастните клетки при задържане на мазнини и токсини в тях. Целулитът не е характерен единствено при промяна на теглото, тъй-като и при хора с норма в килограмите, това явление е видимо.

Радиочестотна апаратна технология в комбинация с вакуум дренаж и електромагнитни полета ускорява обмяната на веществата, укрепва съединителната тъкан, стяга и заглажда кожата.

VENUS LEGACY

test planner
Задържане на вода

Задържане на вода

Ходилата, глезените и краката

Задържането на вода възниква, когато излишната течност се натрупва в тялото. Това може да причини подуване, което често се познава по състоянието на ходилата, глезените и краката. Задържането на вода не е непременно признак за нещо тревожно – причините обикновено са заседнал начин на живот, неправилна диета, нормални хормонални промени. Въпреки това, понякога задържането на вода може да е знак за конкретно медицинско състояние. Дренажните масажни стимулация оказват благоприятно въздействие за подобрение на състоянието, като е препоръчително да се правят като рутинна процедура за здраве и добра фигура. Активират кръвната и лимфна циркулация на цялото тяло, подобряват метаболизма, елиминират токсините. Липомасажът е изключително ефективен при проблеми с лимфния и венозния дренаж.

LPG

Дренаж по време на бременност

Дренаж по време на бременност

Бедра

Лимфен дренаж по време на бременност е препоръчителна ежеседмична грижа, за активиране кръвообращението и намаляване отока на краката, лицето, като отстранява излишната течност през урината.

LPG

Запази си час!