МЕЗОТЕРАПИЯТА Е ЕДНА ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ ПРОЦЕДУРИ В ЕСТЕТИЧНАТА МЕДИЦИНА, КОЯТО МОМЕНТАЛНО ПОДОБРЯВА СЪСТОЯНИЕТО НА КОЖАТА, ИНЖЕКТИРАЙКИ КОКТЕЙЛ ОТ ЖИЗНЕНИ ЕЛЕМЕНТИ. НЕЙНАТА ЦЕЛ Е ДА ДОСТАВИ АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА ДИРЕКТНО В ДЕРМАТА, КОЕТО ОСИГУРЯВА НЕЗАБАВНА ХИДРАТАЦИЯ И АКТИВИРА ТВОРЧЕСКИТЕ ПРОЦЕСИ НА КОЖАТА.

ПОВЕЧЕТО ЕЛЕМЕНТИ ЗА КОЖАТА НЕ МОГАТ ДА ПРОНИКНАТ ПРЕЗ ЕПИДЕРМИСА, КОЕТО ПЪК Е ВЪЗМОЖНО ЕДИНСТВЕНО ЧРЕЗ ИНЖЕКТИРАНЕ. НАПРИМЕР, ХИАЛУРОНОВАТА МОЛЕКУЛА, ОТГОВОРНА ЗА ХИДРАТАЦИЯТА НА КОЖАТА, Е С НАДНОРМЕН ОБЕМ, СПРЯМО ЕПИДЕРМАЛНАТА БАРИЕРА. ЕТО ЗАЩО, НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯТ МЕТОД ЗА МОМЕНТАЛНА И ДЪЛГОТРАЙНА ХИДРАТАЦИЯ НА КОЖАТА Е ИНЖЕКЦИОННАТА МЕЗОТЕРАПИЯ С ВИСОК КЛАС ПРОДУКТ.

АМПУЛИТЕ СА С БИОЛОГИЧЕН ПРОИЗХОД, ПРИЗНАТ ЕФЕКТИВЕН И БЕЗУПРЕЧЕН ПРОФИЛ НА БЕЗОПАСНОСТ. КОМБИНАЦИЯ ОТ АКТИВНИ СЪСТАВКИ АКТИВИРАТ КЛЕТЪЧНИЯ МЕТАБОЛИЗЪМ, СТИМУЛИРА СЕ КЛЕТЪЧНОТО ОБНОВЯВАНЕ, УВЕЛИЧАВА СЕ ПЛЪТНОСТТА И ЕЛАСТИЧНОСТТА НА КОЖАТА, ПОВИШАВА СЕ КЛЕТЪЧНАТА ЗАЩИТА.

ПРОЦЕДУРАТА Е УНИВЕРСАЛНА И Е ПОДХОДЯЩА ЗА ШИРОК КРЪГ ПРОБЛЕМИ:

БРЪЧКИ

ОБЩИ ПРИЗНАЦИ
НА СТАРЕЕНЕ

АКНЕ, белези от акне, стрии

ПИГМЕНТАЦИЯ

Разграждане на мазнини

Лечение на КОСОПАД

 • Очаквани резултати

 • ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ

 • ЛИФТИРАНЕ

 • ИЗГЛАЖДАНЕ НА БРЪЧКИТЕ

 • БЛЯСЪК НА КОЖАТА

 • ПОДМЛАДЯВАНЕ

 • ПОДХРАНВАНЕ

Мезотерапията е подходяща за всички типове кожа

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

От 1 до 3 месеца

ЦЕЛ

Хидратация и биоревитализация на кожата

СЕЗОН

Няма ограничения

БРОЙ ПРОЦЕДУРИ

от 1 до 3 процедури

УСЕЩАНЕ

Поносимо микро убождане

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

1 до 3 дни след процедурата

Prime Lease апарат

Естетични центрове НИРВАНА работи с лазерна система PRIMELASE

 

Това е изключително мощен диоден лазер, който успешно отстранява както дебели така и тънки косми.

Предимството на диодната лазерна технология е ефективно и безопасно отстраняване на нежелано окосмяване на матови, тъмни кожи или с придобит тен.

Диодна лазерна епилация се прави и през летните месеци, като се избягва излагане на зоната на пряка слънчева светлина поне 7 дена преди процедурата.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ПРОЦЕДУРАТА МЕЗОТЕРАПИЯ:

Инжекционната мезотерапията е клинично доказана терапия, която ефективно възстановява изчерпаните запаси на хиалуронова киселина (HA) и други важни компоненти в кожата, като по този начин моментално възвръща нейния естествен блясък и жизненост. Физиологическото стареене се характеризира с намаляване на фибробластите, от които зависи изработването на колагена и еластина, ценната за организма хиалуронова киселина.

Преди процедурата се прави диагностика на кожата с цел подбор на най-подходящ инжекционен коктейл, съобразен с нейното моментно състояние.

Микро убождания по цялото лице и шия равномерно разпределят хиалуронов коктейл.

След процедурата, рядко, но е възможно, кожата да е зачервена или отточна на места, вследствие на убожданията. В рамките на 1 до 2 дена се възстановява напълно.

Резултатът е мигновен и дълготраен – по-сочна, сияйна и хидратирана.

Мезотерапията има цялостно въздействие върху процесите, свързани с възрастовите изменения на кожата. Подходяща процедура за всички типове кожа.

Изборът на подходящ продукт за мезотерапия се консултира на място с дерматолог.

TEOSYAL REDENSITY І
Teosyal Redensity І е безопасен и ефикасен гел с оптимални възможности за създаване на обем, рехидратация и уплътняване на дермата, благодарение на не-кръстосано свързаната хиалуронова киселина с концентрация 15 mg/g + аминокиселината Аргинин  за хидратиране и възстановяване на блясъка на кожата.

За реструктурирането и клетъчното регенериране се грижи комплексът от 7 аминокиселини /Cystein, Lysine, Threonine, Proline,Isoleucine,Leucine,Valine/, 2 минерала – цинк и мед, Витамин В6.
За антиоксидантната защита се грижат 3 антиоксиданта – Glutathion, N-acetyl-L-cysteine, Alfalipoic acid.

TEOXANE RHA 1 е динамичен филър, идеален за попълване на фини линии и бръчки, както и глобално възстановяване на кожата, чрез биоревитализация. Подходящо се комбинира със скин бустер Teosyal Redensity І за интензивно хидратиране и възстановяване на кожата.

AESTHETIC DERMA RRS
RRS мезо-коктейлите са висококачествени и ефективни при кожни проблеми като дехидратация на кожата, пигментация, целулит, косопад. Осигуряват идеален хидро баланс и биоревитализират кожата. Подпомагат обновяването на структурата и осигуряват мощен антиоксидантен ефект.

RRS® HYALIFT е антиоксидантен биоревитализиращ комплекс, предназначен за временна корекция на повърхностни бръчки, стимулира процесите на регенерация и ревитализация в кожата.

RRS® HA INJECTABLE е разтвор за инжекционна мезотерапия, подходяща за хидратация и регенерация на кожата на лицето. Продуктът е с подсилено анти-ейджинг и биоревитализиращо действие, като повлиява фините бръчки.

RRS® SILISORG е колаген-еластинов бустер с органичен силиций и ресвератрол, който стимулира биоревитализация на кожата и производството на колаген и еластин.

RRS® EYES е разтвор за инжекционна мезотерапия, специално разработен за кожата около очите. Подобрява окоочния контур, запълва повърхностни бръчки около очите, ефективен срещу тъмни кръгове и умора.

RRS® HA WHITENING е разтвор за инжекционна мезотерапия, специално разработен за увредена от слънцето кожа, фото-старееща кожа с видима пигментация. Запълващият ефект на хиалуроновата киселина е подсилен с изсветляващо и регулиращо тена действие.

RRS® HA STRIMATRIX е продукт специално разработен за попълване и подпомагане регенерацията на дермалният матрикс на кожата. Запълва и регенерира отпуснатата кожа в коремната област и бедрата, подобрява вида на стриите.

RRS® HA CELLUTRIX се използва за изглаждане на неравности по дермалната повърхност, чрез специфичен биоревитализиращ разтвор, специално разработен срещу целулит.Съдържа хиалуронова киселина добавена към биоревитализиращ разтвор, антиоксиданти, кафеин, Л-карнитин, микроелементи, сапонини и флавоноиди.

RRS® XL HAIR® е продукт за инжекционна мезотерапия  за енергизиране на косата. Използва се при симптоматична загуба на коса. Реструктуриращото и овлажняващо действие на хиалуроновата киселина осигурява на кожата изключителна хидратация и забележителен биостимулиращ ефект за растеж на нова коса.

Процедурата се изпълнява с множество микро убождания на кожата. За максимален комфорт се прилага обезболяващ крем преди процедурата.

Интензивна грижа за кожата включва 3 поредни процедури, през 2 седмици.

За поддържане на оптимално ниво хидратация в кожата се правят 1 – 2 процедури в година.

Задължително 1 процедура седмица преди процедури за ресърфейсинг или лифтинг на лице.

Методът се прилага от над 50 години, през които е натрупан опит и е подобрена ефективността до постигането на забележителна корекция на възрастовите изменения и очевидно подмладяване на кожата:

 • Дълбока хидратация;
 • Лифтиране;
 • Изглаждане на бръчките;
 • Блясък на кожата;
 • Подмладяване;
 • Подхранване;

 

Успехът на процедурата зависи до голяма степен от качеството на инжектирания продукт и от повторението на сесиите.

Мезотерапия не се прави при установяване на различни вирусни, бактериални и гъбични инфекции по кожата на лицето.

За любопитните

Хиалуроновата киселина, известна като HA, е естествена съставка на кожата, която има много важни функции, включително задържането на влага, възстановяването на тъканите и свързването на структурните компоненти на кожата колаген и еластин, както и подпомагане на защитната бариера срещу микроорганизми. Moлeĸyлaтa нa HA e доста гoлямa, което ограничава нейното външно проникване. Гoлeминaтa нa мoлeĸyлитe ce измepвa в дaлтoни (Dа). Зa дa пpoниĸнe eднa мoлeĸyлa в ĸoжaтa ви, e нyжнo тя дa e c гoлeминa пo-мaлĸa oт 500 Dа. HA мoлeĸyлaта e c гoлeминa oт 5000 дo 25 000 Dа. Ето защо инжекционната мезотерапия е все още най-ефективният метод за доставка на хиалуронов запас в кожата.

Запази си час! Купи онлайн