VENUS VIVA ИЗГЛАЖДА ТУРГОРА НА КОЖАТА. ЗАЛИЧАВА ФИНИ БРЪЧКИ, ШИРОКИ ПОРИ. Venus Viva е ресърфейсинг процедура за пълна регенерация
и обновяване кожата на лицето.
Venus Viva е ресърфейсинг процедура
за пълна регенерация и обновяване
кожата на лицето.
VENUS VIVA ИЗГЛАЖДА ТУРГОРА НА КОЖАТА.
ЗАЛИЧАВА ФИНИ БРЪЧКИ,
ШИРОКИ ПОРИ.
Ресърфейсинг
Venus Viva Ресърфейсинг лице

VENUS VIVA Е МЕТОД ЗА ОБНОВЯВАНЕ КОЖАТА НА ЛИЦЕТО И ПОДОБРЯВАНЕ ВИДА НА КОЖАТА, КАТО ПРЕДИМСТВОТО Е КРАТКИЯТ ПЕРИОД НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И МИНИМАЛЕН РИСК ОТ ПОСТ-ПИГМЕНТАЦИЯ. НАНО-ФРАКЦИОННИЯТ РАДИОЧЕСТОТЕН АПАРАТ VENUS VIVA Е ТЕХНОЛОГИЯ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ, КОЙТО ПРЕДОСТАВЯ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РЕШЕНИЕ ЗА СПЕКТЪР ОТ ЕСТЕТИЧНИ НЕСЪВЪРШЕНСТВА ПО КОЖАТА.

VENUS VIVA Е БЕЗОПАСЕН, ЕФЕКТИВЕН И ДЪЛГОТРАЕН МЕТОД ЗА РЕМОДЕЛИРАНЕ И РEСЪРФЕЙСИНГ КОЖАТА НА ЛИЦЕТО. ПРОЦЕДУРАТА Е ПОДХОДЯЩА ЗА ЕСТЕТИЧНИ НЕСЪВЪРШЕНСТВА ПО КОЖАТА, КАТО ЧЕСТО ПЪТИ Е ЕДИНСТВЕН ВАРИАНТ ЗА РЕШЕНИЕ НА КОЖЕН ЕСТЕТИЧЕН ПРОБЛЕМ. VENUS VIVA Е РЕСЪРФЕЙСИНГ ПРОЦЕДУРА ПОДХОДЯЩА ЗА ВСЕКИ ФОТОТИП КОЖА. ПРЕДИМСТВАТА НА МЕТОДА ПРЕД ОСТАНАЛИТЕ ЛАЗЕРНИ СИСТЕМИ ЗА ОБНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА Е НАНО-ФРАКЦИОННИЯТ РАДИОЧЕСТОТЕН МОДЕЛ НА ТЕХНОЛОГИЯТА, КОЕТО НЕ ПРАВИ КОЖАТА ФОТОЧУВСТВИТЕЛНА!

 • Подобрява качеството на кожата

 • РЕСЪРФЕЙСИНГ И РЕГЕНЕРАЦИЯ НА ЛИЦЕ;

 • ЗАЛИЧАВАНЕ НА ФИНИ ЛИНИИ;

 • ПОДОБРЯВА БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ;

 • СВИВА ШИРОКИ ПОРИ;

 • ПОДОБРЯВА ВИДА НА БЕЛЕЗИ И СТРИИ;

 • ПРЕМАХВА ПИГМЕНТАЦИЯ;

 • ИЗРАВНЯВА ТЕНА НА КОЖАТА;

VENUS VIVA РЕСЪРФЕЙСИНГ НА ЛИЦЕ

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

60 минути

ЦЕЛ

Изглажда текстурата и изравнява тена

СЕЗОН

Есен/Зима

БРОЙ ПРОЦЕДУРИ

3 процедури през 45 дни

УСЕЩАНЕ

Използва се локална анестезия

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

От 3 до 7 дни

VVE_Rendering_Device_04-2

Естетични центрове НИРВАНА работи с VENUS VERSA

 

ТЕХНОЛОГИЯТА VENUS VERSA Е НАЙ-УНИВЕРСАЛНАТА ПЛАТФОРМА С РАЗЛИЧНИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ, НЕИНВАЗИВНИ ЕСТЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ФОТОПОДМЛАДЯВАНЕ НА ЛИЦЕ, ЛЕЧЕНИЕ НА АКНЕ, ТРЕТИРАНЕ НА БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ, РЕМОДЕЛИРАНЕ НА КОЖАТА, СТЯГАНЕ НА КОЖАТА И НАМАЛЯВАНЕ НА БРЪЧКИТЕ.

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА?

Посредством равномерна и дозирана микро-радиочестотна аблация се активира естествения лечебен процес на кожните структури. Доставя се енергия през епидермиса до дермата, като нагряването предизвиква обновяване на кожата.

Чрез поток от малки електроди, радиочестотната енергия се пренася върху тъканта, предизвиквайки нараняване върху определена част от кожата.

Посредством равномерна и дозирана микро-радиочестотна аблация се активира естествения лечебен процес на кожните структури. Доставя се енергия през епидермиса до дермата, като нагряването предизвиква обновяване на кожата, реконструиране на колагена и стимулиране на фибробластите. Изглажда се кожната текстура, видимо кожата е по-стегната, изравнява се тенът на лицето.

Процедурата се прилага с местна анестезия, за да се предотврати дискомфорт. Импулсите се усещат като боцкане, смесено с топлина. След процедурата зоната е зачервена, но до няколко часа се успокоява. Използват се хидратиращи продукти по време на пост периода – от 3 до 7 дена.

Възстановителният период е в рамките на 2 – 5 дни.

До час след процедурата лицето е силно зачервено. Зачервяване на кожата може да се наблюдава до 3ти ден, включително. Лицето е отточно до 3 дни след процедурата.

От 3ти до 5-6ти ден лицето е с неравен тен, вследствие на микро-корички, които се формират при заздравяване на кожата.

По време на възстановителния период се ползва хидратиращ продукт, препоръчан от специалист.

Препоръчително е на 7мият ден след процедурата да се почисти кожата с HydraFacial.

Препоръчителни са серия от процедури, които могат да се прилагат през 30 дена интервал, спрямо състоянието на кожата.
Постигнати резултати се проявяват до 3 месеца след процедура.

За оптимални резултати препоръчително е да се планират 3 процедури, през 30-45 дневен период.
Подходящо време за изпълнение на процедурата Venus Viva е периодът между Октомври – Март месец.

Venus Viva ремоделира основни кожни структури. Въздейства на клетъчната регенерация, активира обновяване и заздравяване на колагена, подобрява епидермалната текстура. Ефектът се наблюдава още след първата процедура, като активираните процеси продължават от 30 до 90 дни.

Заличава се пигментацията по кожата, изравнява се тена на лице – над 70% след 3 процедури.

Намаляват се фини бръчки в зоната на пачи крак, назолабиални линии, баркод – над 50 % след 3 процедури. 

Намалява се размерът на широките пори, което същевременно намалява възможността от запушване на порите и поява на възпалителна реакция (акне) – над 60 % след 3 процедури.

Промяна на текстурата и качеството на кожата е бавен и сложен процес. Индивидуалното състояние на кожата и пост грижите за нея след процедурата Venus Viva са от особено значение за резултатът от процедурите.

Съществуват състояния, при които извършването на процедурата е строго противопоказно, поради високия риск от непредвидими нежелани реакции:

 • Бременност;
 • Наличието на открити лезии (рани);
 • Наличието на тен от скорошно излагане на слънце или солариум;
 • Пациенти, на които им предстои излагане на слънце в рамките на 30 дни след последната процедура;
 • Активен херпес и други кожни инфекции в областта на третираната зона;
 • Злокачествени кожни образувания;

Процедурата е подходяща за естествен тен кожи.

Забранено е излагане на слънце или солариум минимум 2 седмици преди процедурата и 2 седмици след процедурата.

Избягвайте излагане на пряка слънчева светлина до 2 седмици след процедурата.

Необходимо е да нанасяте слънцезащитна козметика при пряко излагане на слънце 2 седмици след процедурата.

За любопитните

От 2010 година насам радиочестотната технология е следващото поколение термични процедури за превенция или лечение на естетични дефекти. Радио честотата загрява тъканта чрез електрически импулси. Единствената разлика е в дълбочината на проникване на импулсите, спрямо лазерните методи. Въпреки това клиничните резултати с радио честота анализират същата ефективност, както при лазерните процедури. Средно 3 процедури с радиочестота са еквивалент на 1 процедура с лазер. Едно от основните предимства на радиочестотния метод е краткият пост травматичен период.

Запази си час! Купи онлайн